Workshops voor volwassenen


Bonbons maken

Heeft u altijd al eens bonbons willen leren maken? Atelier Gewoon Doen verzorgt regelmatig workshops bonbons maken. U leert werken met chocolade, u maakt verschillende smaken canache (vulling) en diverse vormbonbons. Na deze lekkere en leerzame workshop gaat u naar huis met een doosje bonbons en de recepten.Bent u met een kleine groep en wilt u deze workshop graag een keer doen, meldt u dan aan. In overleg spreken we dan een datum en tijd af.

Prijs €35,00 per persoon incl. benodigdheden, drankjes en wat lekkers

Duur 3 uur

Minimale deelname 6 personen

Datum Iedere maand zijn er verschillende workshops gepland. Kijk daarvoor in de agenda. U kunt zich dan individueel inschrijven. De workshop begint om 19.00 uur of om 14.00 uur. U dient zich wel minimaal twee weken van te voren aan te melden. Bij minder dan 6 aanmeldingen vervalt de workshop. Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst.Porselein beschilderen

In deze workshop leert u hoe u een patroon overzet op het porselein en hoe u dit daarna kunt gaan schilderen. U kunt kiezen uit verschillende serviesonderdelen, bijvoorbeeld kop en schotel, schaaltjes borden en bekers. U werkt met speciale porseleinverf en stiften.

Na het schilderen kan het porselein in de thuis-oven gebakken worden en daarna gewoon in de afwasmachine.

Bent u met een kleine groep of alleen en wilt u deze workshop graag een keer doen, meldt u dan aan. In overleg spreken we dan een datum en tijd af.

Prijs €25,00 per persoon.

Duur 2 en een half uur.

Minimale deelname: 6  personen.

Mozaieken

Ga lekker aan de slag met allerlei gekleurde stenen, tegeltjes, schelpen en andere materialen. Maak je eigen werkstuk,  zoals bijvoorbeeld een vaas, bord, spiegel of  vogelhuisje. Er zijn vele mogelijkheden en keuzes. Je krijgt uitleg en hulp, alle materialen en keuze uit diverse ondergronden.

Prijs: € 30,00

Duur: ongeveer 3 uur

Minimale deelname: 6 personen, als je met een kleinere groep bent, bel me dan even.


Stempels maken

In deze gezellige workshop leert u zelf stempels ontwerpen en maken. U leert met verschillende materialen werken en snijdt met kleine gutsen de stempels uit het materiaal. ook kunt u van een foto een ontwerp voor een stempel maken, zodat u een hele persoonlijke stempel krijgt.

Prijs: € 20,00

Duur: 2 en een half tot 3 uur.

Minimale deelname: 6 personen of anders even in overleg.

 

 


Geef eens een workshop cadeau

Verras eens iemand met een cadeaubon voor een workshop naar keuze. De persoonlijke cadeaubon wordt op verzoek naar de ontvanger verstuurd. Het bedrag hangt af van de keuze voor een workshop.

 

Reacties zijn gesloten.